Citiraj:
Autor Bubba
Pa kad smo kod toga, od ovih velikih Macofila, je li netko imao 1st hand iskustva s onsite jamstvom u Hrvatskoj?
|
neznam da li sam dobro razumio ali ako si pitao da li uvazavaju jamstvo za uredaje kupljene vani, da ali trebas pregazit brda i doline da ti ga uvaze.
Osobno imam iPod touch 4. gen, i pred istek garancije crkao je i odnio sam ga u jedan od resellera u Zagrebu (cvjetni) gdje su mi rekli nista bez racuna, ja kazem nemam racuna jer je narucen online, provjerite na njihovom siteu, jos je pod garancijom. Nista lik ne popusta.
Nakon cega sam prekopao cijeli support da bi naletio na sekciju malim slovima napisanu za reprintanje racuna za kupljene proizvode (trebalo mi je nekih sat vremena klikanja po apelovoj stranici i guglanja), nakon cega sam spremio racun u pdf na mob i odnio ipod nazad u cvjetni.
Lik je tada morao zvati sefa prodaje koji je buljio u taj racun ko tele u sarena vrata nekih pola sata i onda rekao da mu prosljedim racun na email i zaprimio ipod na servis. Nakon tjedan dana ipod je uredno zamijenjen novim novcatim modelom.
Citiraj:
Autor Baja 001
PS je li ima ko kakvu semu za nabavku Apple dijelova ali da nisu iz iStyle jer me zele oderat (85W MagSafe cca 700 HRK)
|
ebay, bez ambalaze iz kine, 50$ gledao sam za bateriju za MBP (dok sam jos imao MBP), iz tvornice, zagubljena ambalaza, prodaje se na ebay 10 puta jeftinije