View Single Post
Staro 05.02.2014., 21:50   #2703
viking.software
Premium
Moj komp

viking.software's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
ma stvar je u tome što sam to dobio.....pa nemam garancije
budem sam pokušao to popraviti... vidio sam par zanimljiv rješenja pa ću i ja nekaj od toga probati.
stvar je u tome što kad prikopčam usb kabel ili punjač da se pojavi crvena baterija na ekranu, a prije je bila zelena baterija. pa pretpostavljam da ne puni bateriju, a s obzirom da ne puni niti na usb utoru i dc utora onda je vjerojatno čip otišao.... pa ću probati zaobiči čip da mi direktno puni bateriju. nadam se da će raditi
čisto nabadanje - da li je taj tablet bio u upotrebi? naime, ako je baterija skroz-skroz prazna, zna se desiti da ta slika crvene baterije (ili je uopće nema), stoji nekoliko sati. i treba joj da se "probudi"
to je jedno, a drugo - provjeriti sa drugim punjačem. da li je slab ili prejak napon ili je premala struja punjenja, pa traje vječno dok se napuni.

ako je pak pitanje kontakta, onda ovo sa zaobilaženjem čipa ne bih isprobavao, nego prvo vidjeti da nije puknuo lem. ista situacija zna biti sa antenama. nema prijema, ne pomaže flash/reflash, kad tamo, ili nije zalemljena ili je zalemljena zajedno, ugl - deset minuta posla.
viking.software je offline   Reply With Quote