View Single Post
Staro 05.02.2014., 01:14   #5700
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor schjor Pregled postova
Planiram kupiti kineski mob i suzio sam izbor na dva kandidata zte geek v975 i xiaomi hongmi pa ako mi netko od eksperata može pomoći! Koji je bolji, kvalitetniji? Koji ima bolju softversku podršku? Hvala!
Što se specifikacija tiče težak izbor, ZTE bi trebao biti brži a značajni plus mu je svakako 2 gige rama. Koliko sam vidio reviewove kamera je navodno "loša". Sad ne znam jel to njima znači loša loša, ili loša čak i za kineske standarde(ako ti je kamera bitna stavka izbor je jasan onda). Jedno i drugo su relativno renomirani proizvođači tako da je teško reći zapravo. Ono što mene osobno vuče više prema Xiaomiju je što sam ovako na brzinu googleajući našao jako malo informacija o tom ZTEovom modelu. Osim ovih video reviewova na youtubeu koji nisu jako korisni. Moj prijedlog ti je da probaš naći neke recenzije korisnika za ZTE(s osvrtom kakav je uređaj nakon nekog vremena korištenja) pa ako budu većinski dobre uzmi njega. Ako budeš imao problema s pronalaženjem kao i ja onda "igraj na sigurno" pa uzmi Xiaomi.
bg_4_l je offline