View Single Post
Staro 03.02.2014., 19:42   #5660
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Joj joj dečki moji, kak sam ja sad ljut to nisu istine. Pa jel meni može jedan kinez doći, a da to actually radi out of the box? Vidim po netu da postoji određeni postotak tih uređaja koji se kod resellera reflashaju pa pobrišu imei... morat ću ga ručno vraćati nazad. Imam još 15 dana da dignem dispute na paypal, pokušat ću nešto napraviti u međuvremenu.

HVALA na linkovima, poslužit ću se s njima!
Jebemu, nisam tel niš komentirat ranije, ali okani se tih kineza. Em si potrošio para na njih, mogo si imati SGS4 i HTC One zajesno
I još k tome HotMid, lopovska stranica koja je milijun puta popljuvana po raznim sajtovima. Gamad lopovska. Puj!

Citiraj:
Autor fora Pregled postova
@Guls

Prijatelju kamera na mom Hongmiju je svjetlosnu godinu ispred tvoje. Uslikat ću nešto sutra i postaviti ovdje.
Vidio sam slike na Bugovom forumu. Nisu ni blizu ovima od Gulsa.

Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Naravno da postoji pa to je jedan od najpopularnijih uređaja, kak ne bi bilo kopija . Nemojte se patit s tim pokušajima uštede 50-100 kn, naručite od pouzdanog resellera ili bar od nekog shopa s kojeg smo već svi naručivali.
I naš kolega je dobio fejka. Najlakše je skužiti fejk jer crna leđa ne postoje, samo tamno siva, bijela i crvena. Crna ne postoji, a takav se prodaje i na njuškalu, stoga oprez.

Da, nemojte se čudit da Hongmi ima kopije, kad panjevi poput HiSense imaju kopije kopija, pod nazivima, HTM, HDC, iHTC, KiPhone i slično...

Još jednom - manite se neprovjerenih sellera. Držite se ovih od kojih smo svi kupovali. Je8emu, čemu ta lakomost da se uštedi 10 dolara na cifru od 1200 kn ???????
Brko je offline