Citiraj:
Autor calypso
Prestani glumiti audiofilskog purista i pocni vjerovati u EQ, on bas sluzi tome da dobijes zvucnu sliku kakvu TI zelis... Ionako su visemanje svi albumi producirani za radio slusanje, sto ce reci srot koji treba dobro zvucat u stojadinu...
Isto tako, otvori te 555 i makni taj komad spuzve, budes za pol minute dobio 595 i maaaaalkice bolji zvuk...
Za kraj - jesi ti audiofil koji slusa test CDove ili diskofil koji eksli slusa mjuzu?
|
wow dude, opako si ga presjeko

EQ ima svoju svrhu. Koristi se i u studijima kod snimanja i masteriziranje snimaka. Ne snimaju se instrumenti flat. imam i ja hrpu TEST CDa i neke snimke zvuče lošije nego na običnom CDu koji košta 100kn. Toliko o naljepnici "audiofil".
ja sam radio taj stage 2 na 555 i ne mogu reć da je nešto extra bolje (jer imao sam 595 uz 555 i nije bilo neke razlike a tada nisam radio taj stage 2) ali definitivno nije lošije i vrijedi napravit. cca 1 sat posla.
puno njih se fura na neku audijofiliju a kladim se da na slušnom testu kod doktora nebi prošli sa 50% točnih rezultata!