Citiraj:
Autor 2 die 4
Upravo to, razlike u zvuku, svi govore da su otvorene sluške prirodnije i da s njima imaš veći soundstage (meni ne toliko bitno, ali volim kad je sve izbalansirano).
Kao što sam napisao, rado bi da je bass onako prodoran, ali ne i da prelazi u midrange zvuka. 555ice su ok, ali koji put ih moram poglasniti da bi se bass doveo na pristojnu razinu, a EQ ne koristim jer ne vjerujem u njega 
|
Bas neces ni imat na otvorenim slusalicama, to je onako, opcepoznato... A sad iskreno - de upali taj loudness, sigurno imas negdje u postavkama zvucne kartice i svi tvoji problemi ce biti rijeseni... Ne sjecam se kad sam zadnji put slusao nesto na flat postavkama, zvuci onako totalno bljak...
Prestani glumiti audiofilskog purista i pocni vjerovati u EQ, on bas sluzi tome da dobijes zvucnu sliku kakvu TI zelis... Ionako su visemanje svi albumi producirani za radio slusanje, sto ce reci srot koji treba dobro zvucat u stojadinu...
Isto tako, otvori te 555 i makni taj komad spuzve, budes za pol minute dobio 595 i maaaaalkice bolji zvuk...
Za kraj - jesi ti audiofil koji slusa test CDove ili diskofil koji eksli slusa mjuzu?