Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.01.2014., 12:54   #6788
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor mahoona Pregled postova
Kad nitko ne igra moram sa Turcima igrati :-) Ja i dalje pomalo igram, navecer od 20-22 pa ako netko hoce ganjati kljuceve, ubere i levelati paragone nek se samo spoji. Igram ma mp8 ali dogovorimo se :-)
Ako su tocni oni kalkulatori za izracun paragon levela trenutno sam na 135, sto i nije neka sreca. Vitor#2685
Isti slucaj i kod mene, paragon 135 na PTR, ja od sutra krecem barbara (p27) dizati, pa do izlaska RoS samo njega dizem, mp7, solo ( a zasto solo, zato jer mi u grupi igra steka za poluditi, brisao sam je, nanovo instalirao, i nema pomoci, kad sam igram ping oko 70-90ms, cim dodje neko ping skoci na 250-300 (a to moze da prodje), ali cim su 4 u grupi ping na 700-800 i nist od igranja )

Isto kljuceve ganjam, acti I nakupio 20 komada, sad na redu act II, a kad mi D3 dosadi igram PTR, evo opet resetirao acc i krenio s wizardom lvl60 s 276% MF, Sun Keeper pod obavezno, prije sinocnjeg patcha do Skeleton Kinga mi palo 12 legendarnih itema. Strasan drop. Sve lvl 60 stvari, ali ja i dalje vozam MF opremu na wizardu. Slozio Fire build, puno jaci nego frozen ili lighting. Barem meni, je da mi wizard nije jaca klasa ali u PTR graficki je puno ljepsi za igrati nego u starom D3.

Sve u svemu ceka se RoS, gledaju twitch tv kanali s live komentarima, malo hvatam konce sto i kako i jos nisam odlucio s kojom klasom prvom idem na lvl 70.

I sad se moze Torment otklucati i na PTR, pokrenuti igru s lvl 60 likom, uci unutra, izaci van, otici na opcije i odabrati Torment nivo tezinu. Meni prije sinocnjeg patcha to nije radilo, sada radi.
JozicA je offline   Reply With Quote