View Single Post
Staro 15.01.2014., 11:39   #1471
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Rijeseno. Sitnica. Graficka iskocila iz lezista, gurnio je nazad, kliknilo i sad sve radi.

Nazvao servis na broj 01 63 99 920, g. Dario mi se javio, objasnio mi da sam na krivi mail slao upit, dao mi odobrenje da skinem poklopac i pokidam jamstvenu naljepnicu pa da vidim sto je u pitanju, cim sam otvorio kuciste odmah sam vidio da graficka nesjedi dobro u slotu. Samo lagan pritisak i ona se vratila u PCI-E i kliknila.

E sad ispadam ja njubek jer nisam gledao na koji mail saljem upit ( i to tri puta ) jer oni primaju upite na servis@adm.hr a ja sam slao na narudjbe ( valjda ). A i nisam ih odmah jucer zvao (moja greska, ali radi posla nisam stvarno mogao, inventuru imamo ovaj tjedan).

Sve u svemu, koliko sam vidio sve radi ok, Ubuntu se instalira gore trenutno, slike na monitoru imam, trenutno. Sutra cu na drugu particiju i Win staviti, moram na posao gibati sada.

A ja paniku digao. izvinjavam se svima forumasima na pretrpljenim stresovima te hvala na savjetima, a i radnicima ADM-a koje sam mozda ovim svojim postovima uvrijedio ili prikazao nesposobnima.

Uglavnom, pouka za mene ubuduce, ne slati email, nego zvati telefonom.
JozicA je offline   Reply With Quote