pa jesam. onda jos prvi put, ili uzeti nesto polovno za 800-1000 kuna koje ce mu tjerati i sluziti par godina, ili na ovu socket A stavit XP. ne mozes, ali kada
n.e. m.o.z.e.s. dokazati covjeku.
ali zasto, meni je XYZ rekao da uzmem gigu rama, taj vrag, i da ce biti dovoljno!!! jel radilo, eto, vidis!!!
covjek nece drugu kantu niti hoce XP na ovoj kanti koju ima. rekao sam na pocetku, ubitacno teska osoba.........
hm, da. razmisljao sam o tome, ali nikad nisam imao volje. iako bas u ovakvom slucaju bi dobro doslo, pogotovo jer ostavim uvijek na C: sve drivere od sistema kojeg sam dignuo, ako meni zatreba ili nekome drugome - neka se posluzi. naravno, tko god sada da je dirao sistem je 99% napravio format, sto znaci kopanje funkcionalnih drivera za zvuk i grafu

.
zivaca, ali i volje, ajd recimo da imam. da li mi je neophodno? pa bas i ne, imam neka redovna primanja, nije mi prijeko potrebno se jebat za 100-150 kuna.
no kad sam glup, pa si gruntam da ce me opet zvati, jer eto - zvao me sada opet

. i s druge strane, to je 100-150 kuna koje nisam imao u dzepu.....
prvi reply gore pogledaj, ne mozes ti protiv usera. ako on hoce i on bas to hoce i nece nista drugo i ne zeli cuti, nema pomoci..........