View Single Post
Staro 02.01.2014., 11:03   #4938
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Davno je prošlo vrime kad je to bilo baš tako... Tako je i u svemu, ne samo u mobitelima. A kroz koju godinu će razlike bit još manje.
Al, jelte, ko voli nek izvoli.
Ne tako davno, prije 3 godine kupovao sam laptop. Ocu lenovo, a pametni umovi mi savjetuju toshibu ili dell. Toshiba ima 2 godine garancije, dell tri. Lenovo jednu i uzasan servis. Al ono sto lenovo nudi ispod haube je dva koraka ispred ova dva.
Nemoj lenovo covice, pa pogotovo tu ideapad seriju, dat 6 iljada kuna za to može samo ludjak. I ok, ja bio ludjak i kupio. I dan danas pokreće sve igrice, nba 2k11, 12, 13 i evo sad 14 se igraju na dnevnoj razini. Eno mu della tamo, ni film ne moze pogledat bez onog hladnjaka jer mu se prigrije i izgasi. Garancija, naravno, to ne pokriva...
Uglavnom, otidjoh van teme, al razlike sigurno nisu u nekakvim svjetlosnim godinama, i svjetlosnim godinama mozemo pricati jedino kada spomenemo cijenu ovih zapadnih, japanskih i korejskih brendova. Jedino su tu svjetlosnim godinama ispred.
A sad ko oce za 10,15% bolji uredaj dat 50,60% vise para, samo neka da.
Dok je ovaca nece falit vune
Pokra, omašio si ceo fudbal. Lenovo laptopti su IBM bivši, a ne kineski orginalni laptopi govorili smo o kineskim markama mobitela.
Brko je offline