View Single Post
Staro 31.12.2013., 20:07   #1741
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor d0magoj_OS Pregled postova
gle daleko od toga da je policija pametna..da su pametni nebih ove teme ni postojalo...iskreno 99,99% policije su umišljeni kreteni kojima treba uzeti značku nabiti u guzicu i ostaviti da vise sa grane kao primjer drugima...ali po pitanju kazni za alkohol mislim da kazne trebaju biti oduzimanje auta doživotno kao i vozačke... nemojte me krivo shvatiti mrzim policiju gade mi se...[ primjer čisto zašto ih mrzim ] ali pijane osobe za volanom policija treba dati mu toliku kaznu da je prisiljen taj auto prodati...
Fakat ne znam što bi ti reko. Jel imaš problema sa zakonom da ovakve degutantne postove stavljaš? Ne kužim, kak ja ne mrzim nikoga? Poštujem zakone i nikad problema s njima. Zbog čega bi mrzio nekog jer radi svoj posao? Uostalom, ima i zaposlenika MUP-a ovdje na forumu tak da ono...
Svi bi mi htjeli da nam je država divna i krasna, da sve funkcionira po PS-u, da nema mita i korupcije te da to policija sve lijepo sankcionira. Al kad nas murija zaustavi, svi bi htjeli probat uvalit istima 200 kn i da niš ne pišu. Licemjerje, šta drugo.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F