Sorry, ali moram rec da imas zanimljiv ukus. Niti jedan od ranije navedenih laptopa ti se ne svidja, i onda izbacis ovog, koji sa sobom ne zna gdje bi, a kvaliteta izrade je daleko manja...
EDIT: Schenker nije ultrabook, po valjda niti jednom kriteriju. 16Gb rama je dobavljivo i na nekim ultrabookovima.
Ja jos samo moram isprobat Vaio Fit i Yogu2Pro. Ostatak ultrabook drustva sam vec upoznao.
Sony Vaio Pro jest papirnat, i u odnosu na ostale, flexa, ali ne toliko grozno koliko pricaju po internetu. Ono sto meni smeta su stvarno ostri rubovi.
Stari Kirabook je takodjer interesantan, ali zanima me novi model kojeg jos nema kod nas, a i pitanje je koliko ce kostat (mogao bi papreno).
Samsung Ativ 9 Plus je cudo, kao minus bi mu stavio mini konektore (a mogli su ugurat prave) i dosta visoku cijenu. Takodjer, opcije su samo i5/4gb/128gb ili i7/8gb/256gb, sa velikom razlikom u cijeni. Trenutacno jos malo softverski nerijeseno skaliranje (3200*1800 rezolucija na 13")
Macbook Pro je dovoljno rasiren i svima poznat.
Lenovo Yoga (stariji model, ne 2 Pro), te mi djeluje cvrsto i koncept je definitivno jako zanimljiv. 2 Pro bi trebao biti jos malo bolji kao. Minusi su jedan USB 3.0 te, u odnosu na ostatak drustva, kratko trajanje baterije od 6.5h.