View Single Post
Staro 02.12.2013., 18:02   #4202
boris1408
Premium
Moj komp

boris1408's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Prvo, megapikseli nemaju veze sa kvalitetom slike Samsung Galaxy S ima 5MP kameru pa su slike neusporedivo bolje od ovih........................................
Slažem se s tobom da MP nemaju veze sa slikom i svi ti kinezi se recimo ne mogu uspoređivati sa slikama SE c905, ali to je i dalje mob s tipkama .

Moj v967s je zapeo na carini pa ga još nema, ali garant ga neću pohvaliti ZTE ako mi dođe 160 dpi-a ili kamera kao tvoja, ali i dalje taj mobitel gazi recimo gt99 na svim drugim područjima.
5 incha je po meni već phablet, USB OTG za sve PSD-e i vektorske grafike koje ću napraviti na samom mobitelu umjesto na kompu recimo. Slično možeš raditi i na drugim kinezima, ali mane: manji ekran, nema USB OTG pa prebaci prvo na komp pa na stick...., pa crtaš malo jači projekt pa rikne baterija, pa poslovni sastanak u Lekeniku na plati, a ono 3G signal ON dok ga recimo neki drugi modeli nebi (ovisi o mreži) imali, ideš u školu u Velikoj ludini recimo i trebaš GPS (meni je trebao pošto nikad prije nisam čuo za taj grad) i ono recimo gt99 neće lockati setelite, dok si sa ZTE već na pola puta....
Mob ima svoje prednosti i mane (iako kamera na prvim modelima nije mana). Naručen s moje strane s ciljem da izbacim što više komp iz upotrebe i mislim da će to zadovoljiti.

P.S. Ova ruska recenzija je sa novim modelom (pogledaj datum recenzije, prošli tjedan) i ima dobru kameru . Nada umire posljednja
boris1408 je offline