Citiraj:
Autor boris1408
Kakve legende, na mobu piše 5MP podržava sve naše frekvencije i ima USB OTG, ali nevalja zbog kamere  . Za 800kn netreba očekivati čudo  .
Objektivnija recenzija na ruskom OVDJE i zip sa slikama iz recenzije OVDJE
Slike koje je tip slikao u recenziji su puno bolje od vaših, s vašim modelima nešto ne štima  . Slike kod ag008 su sve nekako izvan fokusa, nešto ne štima s tom kamerom sigurno, a brko probaj slikati sa prednjom jel tebi slike ispadaju kao ove iz recenzije, ali slikane prednjom kamerom  .
THX za recenziju ag008
|
Prvo, megapikseli nemaju veze sa kvalitetom slike

Samsung Galaxy S ima 5MP kameru pa su slike neusporedivo bolje od ovih.
Drugo, ta objektivnija recenzija je napravljena na ranijim modelima sa malo boljom kamerom. Vjerojatno su propustio informaciju kako su raniji batchevi imali malo bolju kameru. Ne misliš da smo Ag008 i ja lažirali slike kako bi popljuvali taj mobitel

? Naši mobiteli imaju "noviju" kameru.
Treće, moj mob je kod frenda s posla. Njemu je sve super jer mu je to prvi android (korisnik candy bar nokija već duuuugi niz godina), tako da je to njemu sada sve savršeno.
Ne očekujemo čudo, ali... baš da se lako mirimo sa apsolutnim smećem, baš i ne. Eto, ja ga sebi baš zbog te kamere nebi kupio. Preko toga ne mogu proći... Na ovom Alkatelu je loša, ali na ovom ZTE-u koji je bio kod mene je... jaooo.
Nego, budući je kolega prošetao svoj novi mob po firmi i on je već 3. osoba u firmi kojoj sam kupio mob, stiglo mi je nekoliko potencijalnih narudžbi. Jel Cubot One vrijedi 130 EUR-a?