Čestitam
Ja jučer igrao malo s kolegom Guls-om, koji ima novi nadimak: "META Killer".
Igrali smo 2 meča zajedno, 1. meč sam imao 10:2 score s Jinx na botu, jednostavno dominacija, ali naš team throwao game. Imamo Zed-a, koji jednostavno nema pojma o igranju lol-a. Ulta u tf i pobjegne i čeka ispod turreta i gleda kako se mi tučeno 4v5. I to ne jednom. Guls igrao Thresh jungle. I mogu reći da je zanimljiva kombinacija. Ako u ganku pogodi Q (hook) to je gg wp.
Drugi meč sam ja igrao thresh-a bottom support, i bilo je prilično sigurno da ćemo izgubiti jer opet imamo 2 idiota u teamu, guls je doslovce sve bogove i vragove im skinuo s neba

Znači vladimir svaki puta kada je vidio protivnika, bez obzira da li smo bili uz njega ili ne, on je uvijek išao sam na njih. Makar je njih 5 bilo a on sam, nevažno. I svaki puta su onda ga pratili njegovi "ortaci" iz premade grupe. Znači vlad na njih 4-5 solo i onda panth ulta i svaki puta su, naravno, izgubili. Mislim da smo imali jedno 30:50 score, znači masno gubili. A kada je bio normalan tf, panth je stajao doslovce 2m izvan tf-a, i onda ultao praktički u tf, kad je on skočio već smo mi bili mrtvi. Ali ja sam se prilično utankao i 2 dobra hook-a, ace i gg wp

Guls igrao Riven jungle, prilično dobra kombinacija ponovo.