View Single Post
Staro 12.11.2013., 21:01   #2466
Ivo_Strojnica
PRO
Moj komp

Ivo_Strojnica's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa svakom svoje.

- Nikad nisam imao potrebu tražiti "duple aplikacije koje rade istu stvar" jer sam koristio uvijek jednu (zapravo, ne znam slučaj kada sam ima potrebu a da je bitno).
jedan si od rijetkih koji to kaže, mislim da znaš to i sam.
Citiraj:
- Piratske aplikacije, platim onih 1-5 dolara max za tih par appova koje koristim već preko 4 godine... Zašto? Ne moram pričati valjda. Ali ako se ovo odnosilo na root, uvijek ga imam jer neki appovi rade divote kad moram promijeniti par romova (ne zbog neke velike potrebe već jer, mi je gušt pronaći nekaj kaj mi idealno odgovara)
Nda. Jedini razlog zašto bih minja ROM na mobitelu jest jer mi ovaj ne radi kako treba, ukratko - nezadovoljstvo.
Citiraj:
- Random reboot sam imao samo na HTC Desire kad mu je matična otišla

- Zablokira, isto, samo na HTC Desire dok je "crkavao".

- Ne zvoni alarm, nekad sam htio poslati u lijepu stvar jer je uvijek radio bilo da se radi o Samsungu, HTC-u ili nečem petom. Ako je problem kod laganog snoozea prilikom nekih slučaja. E, tvoj neodgovorni problem.
Nisam ima Android koji se nije zablokira. S mini, Galaxy S, Nexus S, Galaxy S2, LG Optimus 2X, Optimus 4X, Galaxy S3 mini, Galaxy S4, HTC One, HTC One V... svaki je zablokira. Ka šta vidiš, od high-enda do low-enda, svi su zakurac po pouzdanosti. Jedan, dva, tri čak - to bi oprostija, no svaki faking android, ma daj molim te, poštedi me tih izjava.

Alarm mi nije radija samo na custom ROM-ovima, na svim stock ROM-ovima je radija. Znam i zašto krepava, jer se inner clock ROM-a čačka da bi se produljilo trajanje baterije u standby-u.
Citiraj:
- Entry level uređaji rade fluidno. Ne zna, uvijek imao high end ili "prošlogodišnji high end". Da li "smetje" jeftinjak uređaji "štekaju". Da, ali zato koštaju niš para. Koliko para toliko muzike.
Citiraj:
- Ne moraš imati Android od 6.000 kuna. Bilo koji stari uređaj će šljakati super bilo da se radi o Nexus 4, SGS2 ili SGS1 (koliko god star bio)
Aham, ajmo kupiti novi wp8 uređaj od 1000 kn i novi android od 1000 kn, pa usporediti ugodu korištenja i viditi da li zaista moraš imati štekavo govno za male pare.

Androidi koji bi imali dojam ugodnog rada na stocku su svi iznad cifre od 3500 kn ( u dućanu).
Ostali? Ne.

Citiraj:
- Windows Phone možda ima stabilnost, ali to je logično, mali ekosustav, ne puno uređaja i nikakva podrška kada se direktno usporedi sa par godina starim droidima ili iOS uređajima.
Ne možda, nego su sigurno pouzdani i stablini. To apsolutno nema veze sa ekosustavom, već sa implementacijom. Nativni kod vs virtualna mašina - nema tu puno polemike.
Nikakva podrška? Nokia daje najveću podršku za uređaje nakon Applea, što je sasvim logično, no nikako ne umanjuje vrijednost iste.

Citiraj:
Autor Sanjo00 Pregled postova
Treba mi pomoć od nekoga ko ima Samsung S3,kako smanjit slova u porukama jer mi je najveći font,ali samo u porukama,a nisam nigdje našao u postavkama kako smanjit,jedino se može pomoću dugmadi za glasnoću smanjivat,ali ja oću da mi uvijek kada uđem u poruke budu manja slova.Zna li netko?
Otvori Messaging aplikaciju, pođi u njene postavke i uključi da se sa volume tipkama može smanjivati font poruke. Nakon toga samo pođi u neki messaging chat, počni pisati neku poruku, da se pojavi tipkovnica. Nakon toga samo pritišći volume tipku dok ne budeš zadovoljan veličinom fonta.

Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 12.11.2013. u 21:10.
Ivo_Strojnica je offline