View Single Post
Staro 12.11.2013., 04:49   #2462
Mad_Duke
Guest

Pa svakom svoje.

- Nikad nisam imao potrebu tražiti "duple aplikacije koje rade istu stvar" jer sam koristio uvijek jednu (zapravo, ne znam slučaj kada sam ima potrebu a da je bitno).

- Piratske aplikacije, platim onih 1-5 dolara max za tih par appova koje koristim već preko 4 godine... Zašto? Ne moram pričati valjda. Ali ako se ovo odnosilo na root, uvijek ga imam jer neki appovi rade divote kad moram promijeniti par romova (ne zbog neke velike potrebe već jer, mi je gušt pronaći nekaj kaj mi idealno odgovara)

- Random reboot sam imao samo na HTC Desire kad mu je matična otišla

- Zablokira, isto, samo na HTC Desire dok je "crkavao".

- Ne zvoni alarm, nekad sam htio poslati u lijepu stvar jer je uvijek radio bilo da se radi o Samsungu, HTC-u ili nečem petom. Ako je problem kod laganog snoozea prilikom nekih slučaja. E, tvoj neodgovorni problem.

- google maps odrađuje sve besplatno kaj mi treba. Za sve ostalo tu je Navigon i Copilot (imam oboje)

- Entry level uređaji rade fluidno. Ne zna, uvijek imao high end ili "prošlogodišnji high end". Da li "smetje" jeftinjak uređaji "štekaju". Da, ali zato koštaju niš para. Koliko para toliko muzike.

- Par grama zlata košta određene pare pa ga neću kupiti. Da li se može zaje sa lošim androidom, da. Ali frendici koliko god imala gofno od uređaja ne šteka nikaj kad ide biciklirati uz endomondo (frendu sa kinezom da)

- Ne moraš imati Android od 6.000 kuna. Bilo koji stari uređaj će šljakati super bilo da se radi o Nexus 4, SGS2 ili SGS1 (koliko god star bio)

- Windows Phone možda ima stabilnost, ali to je logično, mali ekosustav, ne puno uređaja i nikakva podrška kada se direktno usporedi sa par godina starim droidima ili iOS uređajima. iPhone novi je skup (skuplji nego droid sličnih mogućnosti, ali isto kao nekadašnji droid flagship, radi super i nakon par godina.