View Single Post
Staro 09.11.2013., 13:17   #3763
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Imap sam isti problem na sestrinom Haieru. Kolega mi je savjetovao da ga malo opteretim igrama i punjenjem da se zgrije pošteno par puta. Tako sam i napravio, i nakon 2 dana problem je nestao sam od sebe.

Evo ona već dva mjeseca koristi mob i nikakvih problema.

Inače, meni je banggod brzo odgovorio tada, tražili su da nekako snimim da se vidi u čemu je problem, ali pošto je sve proradilo nisam ništa snimao.

I probaj flashati onaj 4.1.2 orginalni rom, tu je netko stavio link, malo potraži.

Savjet za rom za ZTE v967s s hrvatskim? S geeka mi došao jučer mobitel, ima hrvatski ali ima nekih 20% stvari koje nisu prevedene. Pošto mobitel nije za mene stavio bi neki rom di je sve tip top.
Imaš na XDA forumu romove sa HR i još gomilu jezika, Carliv je ime developera, imaš Max Flavour (full i slim) romove koji su stock ZTE romovi modificirani, i ima portani rom sa Lenovo A830, isto multilanguage, ali dobar dio frameworka je od Lenova, otključavanje moba klasično povlačenjem ikonice lokota u stranu, a ne držanjem ikonice kao kod stock ZTE rom-a...

Ja koristim Max Flavour Slim, ovaj koji je port sa Lenova nisam probao, imao sam prije Lenovo A820, na njemu je bio došao multilanguage rom (kupljen sa geekbuying-a, oni su stavili taj rom), ali isto nije bilo sve prevedeno na HR, nego nekih 70-80% sučelja pa vjerujem da je lako moguće da je to slučaj i ovdje, a i ne sviđa mi se Lenovo Dialer, Contacts i SMS aplikacija, a koliko sam vidio na screenovima ovaj rom portan sa Lenova koristi te aplikacije.
KeiOffice je offline