Citiraj:
Autor Skrewdriver
Ti si malo previše obijesan.
Što bi tek rekao da ti se dogodilo kao i meni, da kupiš nešto od 5000 kn u extreme digitalu, dobiješ neispravno i onda pola godine nakon reklamacije dobiješ povrat novca (uz natezanje i prijave svim postojećim inspekcijama), nakon što si potrošio dane zivkajući brojeve na koje se nitko ne javlja i šaljući mailove na adresu gdje dobiješ odgovor samo ako nešto trebaš kupit/platit
A opet vidim da oni ne gube mušterije, pa zaključujem da je profesionalnije guzit ljude 6 mjeseci nego samo 7 dana?
|
Popizdio bih iskreno, a onda mi nije jasno zašto inspekcije nisu to sredile striktno i brzo.
Citiraj:
Autor Boky Bestbuy
Razlog je bila inventura koju su imali, i blokiranje slanja bilokakvih paketa u zg nekoliko dana. Jos dodaj tome vikend koji se poklopio i eto zasto je tako kasno poslano.
Inside info 
|
Heh, thanks. Ako je zbog toga, onda mi je čak OK, samo da znam zašto, jer da je to stajalo s strane bezveze jer je netko lijen poslati, to bi bilo kako već rekoh neprofesionalno. Koristim tu riječ dosta često jer je meni Links n.1 u Hrvatskoj, baš zbog toga što koliko god imao problema uvijek su bili najbrži.