View Single Post
Staro 14.10.2013., 09:27   #3201
Necronomicon
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Moj komp

Necronomicon's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Necronomicon Pregled postova
Cubot nema nikakvu službenu podršku (dovoljno je pogledati njihovu web stranicu, čista smijurija) a službeni romovi za Xyz X1 NE rade na Cubotu GT99 da se prethodno ne uredi ROM tj ne editira updater script, što hoće reći da MySaga također NE pruža podršku za navedeni uređaj.

To što romovi rade je sreća što Xyz X1 ima dobar comunity pa se nađe custom romova kojima su maknute restrikcije za instalaciju na ostale klonove.

Kvaliteta ugrađenih elemenata u uređaj ovisi isključivo o nabavljaču i koliko je on spreman platiti navedeni uređaj pa tako iako naizgled identičnih karakteristika Xyz X1 može imati bolji (a i nemora) mikrofon, zvučnik...

Također zbog smanjenja troškova Cubot s proizvodne trake može direkt u kutiju bez ikakvog QC-a dok će recimo Xyz nastaviti dalje na nekakve provjere.

Kako objasniti da u moru kineskih foruma kinezi imaju manje problema s Xyz X1 nego hrvati s Cubotom GT99?

Mora bit da smo mi kupili barem milijun tih uređaja.

Nego ti bi morao malo bolje znati ovakve stvari:
http://anton008.com/o-meni/
Evo da quotam samog sebe, malo sam razgovarao sa ljudima iz MySaga-e.
Stavit ću vam screenshoot maila da vidite dio odgovora na pitanje za Cubot (ostalo vas ne zanima ).

Pametnom dosta.

I jedna usporedna slika Cubota GT99 s Xyz X1

Iz slike se vidi da su to u biti klonovi ali ipak ako dobro pogledate vide se male sitnarije, npr ima razlike u pinovima gdje idu kartice, šaraf u gornjem desnom kutu, mrežica zvučnika...

Ja i dalje stojim iza svojega da je pametnije uzeti Xyz X1, nije zaludu na svakom web shopu skuplji od GT99.