View Single Post
Staro 27.09.2013., 16:14   #2880
prileee
laser
Moj komp

prileee's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Meni stvarno nije jasno.

Formatiram sd card na drugom mobu, stavim na nju ovaj rom(jer nemam usb card reader).

Udem u cwm recovery na cubotu, obrisem cache, dalvik, data i idem install zip from sd card -> choose zip from sdcard

baca mi

"E: Can't mount /sdcard/"

Moram kupit novu karticu pa isprobat s njom

btw. za flashanje roma jel treba bit usb debugging ukljucen?
Jos kakve postavke?

Jos uvijek se zayebavam sa cubotom i flashanjem roma.

Uspijem ga pokrenit i zacudo radi neko izgledno vrijeme i prckam po settingsima.

Uspia sam instalirat i cwm-ov rom manager i tamo pokusavam vidit jel cwm up to date. Cwm je 5. nesto ali posto u rom manageru moj cubot nije u listed devices onda nema checkiranja i updatea cwma nego manualno moram checkirat da je cwm 3.+. u CWM recovery meniju na vrhu pise "rua1 autoCWM v5.5.0.4 for CUBOT GT99"

sve to napravim i sad idem install rom from sd card. Odaberem rom u .zip fajlu s sd kartice, mob se reboota u recovery i pokrene se postupak instalacije, ali opet dode do istog problema s mountanjem kartice.

Nakon 20 sekundi bezuspjesnog pokusaja mountanja kartice, proces flashanja faila i opet sam na pocetku.

Nije mi jasno kako kartica uredno radi u drugom mobitelu, kako je uredno vidim u file manageru dok cubot radi i kako je rom manager takoder pronalazi i uspjesno odabirem rom sa kartice a kada treba "mountat sd" ne uspijeva nikako.

Pretpostavljam da se rom ne moze stavit na internu memoriju uredaja i onda flashati?

Smrdi mi na cwm problem jer ovaj uredaj nije medu "listed", ali opet mnogi cuboti su vec flashani na ovaj nacin i onda ta opcija pada u vodu.

Poprilicno sam frustriran sa svojim cubotom za sad i sluzi mi ko skupljac prasine trenutno