Citiraj:
Autor prileee
Meni stvarno nije jasno.
Formatiram sd card na drugom mobu, stavim na nju ovaj rom(jer nemam usb card reader).
Udem u cwm recovery na cubotu, obrisem cache, dalvik, data i idem install zip from sd card -> choose zip from sdcard
baca mi
"E: Can't mount /sdcard/"
Moram kupit novu karticu pa isprobat s njom
btw. za flashanje roma jel treba bit usb debugging ukljucen?
Jos kakve postavke?
|
Jos uvijek se zayebavam sa cubotom i flashanjem roma.
Uspijem ga pokrenit i zacudo radi neko izgledno vrijeme i prckam po settingsima.
Uspia sam instalirat i cwm-ov rom manager i tamo pokusavam vidit jel cwm up to date. Cwm je 5. nesto ali posto u rom manageru moj cubot nije u listed devices onda nema checkiranja i updatea cwma nego manualno moram checkirat da je cwm 3.+. u CWM recovery meniju na vrhu pise "rua1 autoCWM v5.5.0.4 for CUBOT GT99"
sve to napravim i sad idem install rom from sd card. Odaberem rom u .zip fajlu s sd kartice, mob se reboota u recovery i pokrene se postupak instalacije, ali opet dode do istog problema s mountanjem kartice.
Nakon 20 sekundi bezuspjesnog pokusaja mountanja kartice, proces flashanja faila i opet sam na pocetku.
Nije mi jasno kako kartica uredno radi u drugom mobitelu, kako je uredno vidim u file manageru dok cubot radi i kako je rom manager takoder pronalazi i uspjesno odabirem rom sa kartice a kada treba "mountat sd" ne uspijeva nikako.
Pretpostavljam da se rom ne moze stavit na internu memoriju uredaja i onda flashati?
Smrdi mi na cwm problem jer ovaj uredaj nije medu "listed", ali opet mnogi cuboti su vec flashani na ovaj nacin i onda ta opcija pada u vodu.
Poprilicno sam frustriran sa svojim cubotom za sad i sluzi mi ko skupljac prasine trenutno