Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 19.09.2013., 10:16   #29028
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ammy Pregled postova
Baš gledam na toj stranici cvijet soli. Ja kupujem naš i u staklenoj flašici 150 g košta 50-ak kuna, a u kutijici je 125 g oko 40-ak kuna, malo ti je skupo to, ali ima zanimljivih soli i još svašta kaj bi htjela probat
Od svega tamo ti si zapazila sol
Ima zanimljivih stvari, ali u prinicipu mislim da s enjihove gotove mikseve začina ne isplati kupovati. Naprosto zato što možeš kupiti pojedinačne sastojke i sam si to doma napravit.

Super je fora što imaju primjerice pravi cimet a ne kasiju koja se kod nas prodaje pod pravi cimet u 90% slučajeva, kumin, kardamom i korijander i piskavicu, koje je kod nas uglavnom teže nabaviti, eventualno u bio&bio po još većim cijenama.

Citiraj:
Ja sam danas radila grah po ovom receptu. Htjela sam nešto drugačije a i bilo je šampinjona u frižideru pa da se potroše, i mogu samo reć predobro!
Ja i inače često radim grah pop principu ''kaj nađem u fridžu da ubacim''. Grah i šampinjoni, zvuči genijalno, morat ću probati

Citiraj:
Autor mrva_zg Pregled postova
Jučer naručili pizze iz chello-a

http://www.pizzeria-chello.hr/

Jebena shema, volim stvari koje odskaču od normalnih
Ali su pizze fakat ogromne, ne u krug nego količinski, toliko zasitno, svježe i fino i sočno da se isplati više platit za navedene.

Za primjer naručili smo 3 pizze na nas 5 i još je ostalo za dvojcu.
Potpis, vjerojatno najbolje pizze u gradu. Osim količine impresionira finoća i svježina sastojaka. Nisam dugo, mogao bih uskoro

Bio u RougeMarinu i imam podiejljeno mišljenje.
Ljuta pileća krilca sa soja BBQ umakom, kuhanom mrkvom i stabljičastim celerom bila su predobra, jedino je celer mogao biti i bolje pripremljen. Meso prefino, umak također, i obilna porcija. Lagano a zasitno.

Hambi s junećom pljeskavicom i tzatziki umakom i kurmpirići- to je bilo razočaranje. I pljeskavica i pecivo (iako je to njihovo pecivo) fino su bili prepresuhi, bez obzira na umak. Plus što mi taj tzatziki nikako nije pasao uz hambi. Po meni promašaj od kombinacije. Krmupirići fini, ali isto nekako suhi.

Ne znam, nije mi hamburger ako iz njega ne cure kečap majoneza senf ili ajvar dok ga jedeš i ispadaju komadići luka, paradajza i kristalke