Citiraj:
Autor viking.software
može malo objašnjenje - što točno misliš pod "za sve ostalo haier"? čitam forum, ovi kineski mobiteli su mi totalna nepoznanica, i sad ovaj zte uleti sa 5" i 100€ cijenom. gdje je "fora". što mu fali? odn, da li ima neke probleme ili manjkavosti, u odnosu na, npr. cubota one? a ZTE ipak nije "od jučer".
hvala!
|
Fali mu to što je naletio na mene nakon Haiera, inače da nije, vjerovatno bi bio odličan.

Najviše su me razočarale performanse. Sve ostalo mi je ok, osim kamere koja okida stoljećima dok na Haieru trenutno.
Čak mi je i rezolucija zadovoljavajuća, sasvim dovoljna za 5".
Inače prema Haieru boje izgledaju ispranije i na Haieru su stvari bistrije ali je zato na suncu ZTE neusporedivo bolji. Odziv ekrana je također na Haierovoj strani. Rekao bi da je Haier kvalitetnije i robustnije izrađen (vjerojatno tome doprinosi i to što se ne skida stražnji poklopac) iako i ZTE djelije dosta kvalitetno.
Citiraj:
Autor bodija
Neznam nikako se nemogu odlučiti.Oba imaju prednosti i mane: Haier W910 [hd rezolucija, gorila glass, vodootporan], vjerojatno Gps funkcionira besprijekorno. Zte V967s [ekran 5", baterija, ljepši dizajn,Gsm 900] četverojezgreni procesor?!
|
Ima i Haier WCDMA na 900.
Zna li netko zašto na ovom ZTEu ne radi mobile data connection?
Čini mi se da se to negdje nešto spominjalo vezano za MT6589, da nešto treba ručno namještat?