Citiraj:
Autor xulos
Primjetio sam da mi na wifi poruke ne dolaze i ne odlaze na viberu i whatsappu. Resetirao sam ruter i mob i dalje ista stvar. Na mobilnoj mrezi rade ok al tu vjerujem da viber i whatsapp zezaju jer su katastrofalno lose isprogramirani. Dali je netko isto primjetio ?
Kad misle napraviti to da se mail instantno synca ? najmanje moguce vrijeme je 15 min sto mi je predugo, na androidu je to bilo instantno. Fali scroll bar u imeniku, fale nove boje za live tileove i definitivno fali wallpaper.
|
Sto se wi-fia i vibera i whatsappa tice nemam taj problem, iako ko da se sjecam da mi se prije dogadjalo nesto tako.
Sto se istovremenog synca tice osobno mi je takodjer smetalo sto nema ta opcija, ali kasnije sam shvatio da mi je apsolutno nepotrebna.
Scroll bar ne kontam uopce zasto bi ti trebao kada samo stisnes na slovo i on te prebaci. Ako bas imas tonu kontakata onda bi ti možda dobro dosao onaj scrollbar sa slovima ali mislim da je razlika u 1,2 sec.
Sto se boja i wallpapera tice o tome necu jer mislim da svatko ima svoj neki ukus, meni osobno ne fale i nikada si nebi stavljao wallpapere na ovaj os, no kontam da je nekim ljudima crno i bijelo dosadno i da vole da sve "šljašti".