Citiraj:
Autor Hamm
Nije kazna nego nemaju kaj s njim. Ba, Tores i Eto. Ne treba im cetiri napadaca.
|
Zaboravio si Schurrlea, to je sada cetvrti, njega bi murinjo mogao forsirat
Dvojica od one trojice koje si nabrojao bas i nisu u nekoj formi, Ba je zabijao u Newcastleu, cim je dosao u Čelzi jedva 2-3 uspio dat
O smotanoj Fernandi da ne pricam, taj i kad zabije to mi tak djeluje ko da je imao vise srece nego pameti.. onakav debel jedino sto moze se naguravat s branicima i mal zasmetat da Hazard ili Oscar mogu pucat po golu, a to bi mu i mogla biti uloga
Za Eto'oa ne mogu nist rec, uvijek je odlican bio, al je i u godinama, a 2 godine u Ruskoj ligi bas i nisu neke pripreme za Premiership.. vidjet cemo, necu nista pricat
Lukaku je odlicno igrao prosle sezone i nazabijao se za WBA, ali mlad je a i danasnja neka praksa da se takvi celice tamo gdje mogu igrat cesce, a i mozda bolje da nije u Čelziju, zadnji put je protiv Uniteda zabio hat trick tak da sto se mene tice, sam nek ide na posudbe
Sto se tice postova o Unitedu i jednom transferu.. trebali su neku radilicu u sredini terena, dobili su ga, jest mal skup al jebiga
I od pocetka je Fellaini bio u igri, ali u paketu s Bainesom, jer realno 27,5 samo za čupavog je puno, ali je Everton odugovlacio i trazio previse novaca.. tko god prati malo, zna kako se transferi znaju pretvoriti u prave sapunice i da klubovi koji prodaje igraca znaju cekat do zadnjeg casa ne bi li uspjeli jos koju lipu vise ugrabit (najveci car u tome onaj Levy).. tako da price o tome da se moraju zadovoljit njime kad je sve ostalo propalo su gluposti koje pisu neki portali, treba imat svoje misljenje jel
A postoji i razlika izmedju glasina (ono kad se spominje) i ono sto se stvarno dogodi... Pisanja kojekakvih portala, tweetova, facebook vijesti/sranja neki shvacaju preozbiljno.. za pun klinac igraca koje su povezivali s određenim klubovima nije bilo ni i od istine, pa tako je bilo slucajeva i za United, nista osim obicnih glasina, jer jebiga mora se neki clanak napisat da ne zjapi portal prazan, pa makar bilo sta, a rulja pusi
Dok ne vidim sluzbenu objavu, ne vjerujem ni rijec
Citiraj:
Autor Šole
Ah panda je malo uzdignute glave, ipak su njegovi osvojili sve 
|
Znaci nisam jedini primjetio