Citiraj:
Autor coconut
@viking
Računam da ima 4Gb. Po ss sa Pande piše da ima slobodno 1.8Gb tako da mi se čini da je 4Gb realno. Baterija od 2500mAh? Čisto sumnjam, ali je nemam namjeru raspakiravati tj. skidati naljepnicu s nje. Kad ga dobijem znat ću više.
|
kvragu, meni ti kinezi nisu jasni nikako. sto trgovina ili piše do u slovo isto ili se pak specifikacije toliko razlikuju da možemo govoriti o dva različita uređaja. uostalom, kao i kod nas - uvoznik prekopira od proizvođača, i onda sve trgovine prekopiraju od njega. a o mogućim greškama - drugi puta.
za ovaj tvoj mob.
kaže službnena stranica na naslovnici 1G rama + 8G rom
otvoriš detaljan popis, kad tamo:
internal Storage 32Gbite+8G bite(4GB+1GB)
pa se sad ti misliš kojih je to 32gb (još to nekako mogu shvatiti - sd kartica). ali 8g i onda u zagradi 4gb+1gb!??! WTF!?
i sam si to vidio, pa ti je jasno o čemu govorim.
znači za sve druge specifikacije se tako možemo nasanjkati kada pročitaš jedno, a dobiješ drugo. evo, ovaj post o bateriji, malo iznad, još je forumaš isp'o taj koji je kriv, jer što on ima otvarati bateriju, a kad već je, onda su drugi krivi.
znači, prvo je panda počela muljati, sad i BG....
baš me interesira kad ti dođe mob koliko memorije, eto, sad i baterije moramo provjeravati, ali i da li je 3g brzina zbilja 42mbps ili klasika "up to 7.2".
jedva čekam review!