Citiraj:
Autor X-Plosiv
Janna AP je jako snažan champion, sjećam se kada ju je Zekent forsao u SoloQ. Baš sam je jučer kupio, da probam malo supportati na njoj
mislim da sam si našao novog mid champa, koji spada u ovu s3 metu stack hp and win
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history
|
Jedan od najjačih late game mid championa po meni...
Ajmo reći da neki AOE mid champion kao brand će teško progurati svoj ulti na tako visokim rejtinzima (bar ja tako mislim...) , a ryze samo jača kako partija odlazi uz to item koji kod većine heroja nažalost mnogo puta igrači ne uzmu (iako budu po 2-3 heroja sa vrlo jakim speloovima...) banshe vail izrazito mu pomaže. Mene iznenađuje da se malo igra Galio na midu koji je takva kontra ap herojima da je to strašno...(uz to ako neprijatelj je previše u AP heroj koji dobija partiju...) Danas prve 3 partije blago katastrofa - ja jednu failao , jednu 4 na 5 izgubio 2 lika trollala i igrala neku svoju igru...( a sa teemom sam na početku pojeo nasusa...) i pomislih loš dan kada iza 3 vrhunske partije popraćene u zadnjoj partiji svime što me je nekada oduševljavalo igrati u rankedu na višim rejtinzima (mjeri se vrijeme kada se svaki put pojavi dragon , baron, vrijeme vraćanja inhibitora, gleda se za koliko vremena se oživljavaju neprijatelji...) Likovi me u startu flejmali zbog AP sone i na kraju lik iz gold2 kaže svaka čast na svom buildu...
Bila je ista priča ko ovdje šta će sona sa tako malo armora , a na kraju lik ad carry se pokrio krpom i rekao sorry

Napravio je par killova na naš clarity... I mi i protivnici na pola life bez mane ja uključujem clarity izlijećem sa flashom i ultam ih kod tornja a on ih pobije...