View Single Post
Staro 19.07.2013., 21:35   #2886
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Posto puno jungleam, razmisljao sam i o Elise ali mislim da je dosta teska za igrat pa onda ne znam jeli bi je kupio ili ne. Gledao sam ti malo lolking match history i stvarno dobre scorove imas i jednostavan build pa mi reci jeli teska za igrat ili?

A build izgleda jednostavno, ali ga većinom gradim drugačije, obično moram inicirati fight-eve pa sam malo više tanky...ali ja sam ti dosta agresivan igrač, tako da mi je taktika s Elise jer je tako jako snažna da odmah natjeram top ili bot od njih da krenu rejđati

Danas sam prvi put doživio "OMG THIS N00B JUNGLER PLATINUM 5, UNNINSTAL GAME" od plat 3

Mislim da je elise jedna od onih "easy to learn, hard to master".

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Doslovno nema razlike između starog i novog sustava. Ovaj novi sustav je isključivo kozmetički "overlay" nad starim sustavom - dakle sada ti je ELO skriven, a razne divizije i lige služe tome da je igračima lakše shvatiti gdje se nalaze i da imaju opipljive kratkoročne ciljeve, ali i dugoročne. Također bodovi koje dobivaš ovise o tvom osobnom MMR-u, ali i MMR- ljudi sa kojima igraš i protiv kojih igraš, a MMR su razne kalkulacije koje Riot korisiti kako bi stavio igrače na mjesto gdje bi se trebali nalaziti. Kako bi povisio MMR trebaju ti dosta veliki "win streakovi" i onda doslovno igra odluči da pripadaš višoj ligi/diviziji i daje ti više bodova po pobjedi, a gubiš manje po porazu. Ovo je onak jednostavno objašnjenje.
Osobno, da nema ovog novog sustava, vjerujem da bih vjerojatno bio više rangiran, jer sam 7x zaredom igrao kvalifikacije i dobivao trollove.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote