Citiraj:
Autor LUKA MX
Pozdrav ekipa,
Naime ovako, nisam neki znalac što se tiće mobitela pa bih vas molio malu pomoć. Imam samsung galaxy fame i imao sam problema sa softwareom, tj na ekranu su mi se stalno pojavljivali neki kodovi koje nisam mogao maknuti. Da bi mi frend isao mijenjati software preko Odina i sada je valjda stavio krivi software i promijenio kernel, boot i te neke stvari sta su mi rekli u servisu koje nisu za taj mob, i kao da oni to ne mogu popraviti...
Ima li netko od forumasa koji bi to znao napraviti za neke cevape i pivu ili skromnu naknadu pošto ovi u servisu gdje sam nosio ne znaju...
hvala unaprijed..
|
Citiraj:
Autor blava
Ja bi ti mogao napraviti jer sam diplomirao na svome bivšem Samsungu,ali sam jbg kod SB.
Možeš mob poslati,imam taman JIG ak je hard brickan,ali vjerujem da reflash stock preko Odina rijesi
|
U slucaju da je u telefon stavljen firmware od drugog modela,ne moze se rijesiti JIG-om. JIG rijesava samo probleme vezane za bootloadere koji ne dozvoljavaju rucni ulazak u DOWNLOAD MODE. Ako se preflesha bootloader treba sa JTAG opremom oziviti najprije bootloader pa onda cijeli firmware. U prijevodu,treba se lemiti na maticnu plocu posebna oprema koja je namijenjena za fleshanje bootloadera direktno kroz maticnu a ne kroz USB protokol.
Ne vjerujem da ce netko to raditi za cevape i pivu jer je malo veci posao u pitanju.
Recimo ovako nesto
http://i258.photobucket.com/albums/h...Picture019.jpg