View Single Post
Staro 08.07.2013., 14:12   #183
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor mitra Pregled postova
Nista onda cekamo da kolega vladosch primjeti eventualne kakve nuspojave...uho koje svijetili u mraku... Ali sto je je privlace me ti kineski mobiteli, mozda si i ja uzmem jedan.
U joj, ja sam dio ožujka i cijeli travanj proveo po raznim forumima, e-šopovima, tražeći si idealan mobitel. Svi su super, svi su divni i krasni na papiru. Kasnije kad su neki hrabri krenuli postati slike i kvalitete videa, mnogi mobovi su mi pali u očima.
I već sam bio siguran za 2-3 modela, i na kraju sam odustao. Priznajem, nisam imao muda. I eto, uzeo Xperiju Z koja mi je, ironično, opravdala strahove. Riknula je nakon mjesec dana ali srećom, 2 godine RMA u HR. Da mi je riknuo kinez, imao bi lijepi držač papira od 250 dolara na stolu
Ali i dalje bi prije svih uzeo ZoPo-ta, samo zato jer su Udine blizu za eventualni RMA case

Svima vam skidam kapu koji ste se odvažili i kupili kineski mob.

Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Nisam 100% siguran, al mislim da se kod mene na faksu (ETF Osijek) može izmjerit zračenje u prostoru, ako se dobro sjećam čak je neki ovlašteni uređaj za to baš kod nas. Planiram uzet Zopo C2 platinum, jer ovaj C3 ima dosta lošije specifikacije, pa ako se odlučim na to provjerim
Hehe, svi planiraju, ali se slabo odlučuju

Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
A mobitel u džep pored porodice
Priče za malu decu. Kum ima 2 mobitela još od 1999. i uvijek ih nosi u prednjim đepovima. 3 sina je proziveo u zadnjih 6 godina, živa i zdrava, tako da je to isto otom potom
Brko je offline