Ma nikakva sam liga. Još se levelam.

Koji bi heroji i koji role po tebi bili najbolji za okrenuti 4v5 game? I za malo lakše i zabavnije levelanje.
Ja sam dosad igrao najviše support i jungle. Soraka, Sona i Janna su goli penis. Osjećam se beskorisno kad to igram solo. Heal-am, cc-am, kite-am ali sve džaba kad mi tim prvo tuče njihovog tenka pa tek onda ostale.

Jungle igram s Nasusom, Warwickom i igrao sam sa Jarvanom dok je bio na rotaciji. Ni s njima nisam neki uspjeh primjetio u 4v5 i sa retard timovima. Nasusa mi lako kite-aju, tučem ko lud ali killevi mi izmiču, a ne mogu ih progonit sam protiv više heroja (ili ne mogu ili ne znam

). Jedino s WW sam znao okrenut partije, ali ni to nisam odavno.
Pretpostavljam da mi za takve situacije treba odličan late game heroj sa dobrim gap closer spellom. Kassadin? On mi je nekako dosadan.
Citiraj:
Autor Vedranicio
Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude).
|
Najgore mi je to što mi često ne daju priliku u 4v5. Ili se predaju, ili odmah još jedan ode afk pa se igra 3v5.

To mi se na EUNE stalno događa. Čim netko leava ova ostala 3 Poljaka glasaju za predaju. Na EUW također ima loših igrača, ali se manje predaje. Tamo sam znao preklinjat za predaju, neće Francuz da odustane ni kad gubimo 30 razlike.