View Single Post
Staro 03.07.2013., 17:49   #2674
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ooooo K1, navratio na naš podforum?
Udobno se smjesti i pripremi se na masu pitanja. Naravno, nekolicina nas će te doslovce moliti da nam pomogneš u raznoraznim stvarima Dobro došao.
Ma tu sam ja još od 2008 samo nikad registriran već tu i tamo pogledam temu bez potrebe da komentiram

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Jel probelm ako te tu pitamo?
Pucaj, pogledam dnevno temu par puta.

Citiraj:
meni osobno pitanje koliko uživaš sada kada praktički non stop igraš s igračima koji se nalaze na LCS...da li su stvarno toliko dobri bolji od većine, ili otprilike ste tu negdje po skillu, samo njih krasi odluke/timska igra.

I da li je svaki game try hard, ili ima ff do 20-25.
Pa uživam još isto ko i kad sam prvi put zaigrao, igra je inovativna stalno se nešto mijenja + patchevi su više manje svako tjedan dva, heroji svako mjesec i razno razna događanja koji prijašnje MOBA igre nisu imale (a to znam jer sam igra Dotu skoro 5 godina).

Šta se tiče igrača sa LCS-a => Po meni za nijansu su bolji, a pod nijansu mislim da su više uigrani timski i da imaju onako malo bolju igru i logiku nego naprimjer igrač koji je Solo Q u Challengeru, nije ni on loš ali timska igra mu nije razvijena jer je otupia od Solo Q-a xD.

I još za ff 25, ako se nađe koja budala od prije (neki koji te prije iztrola ili neće da igra ulogu koja preostaje tipa support) onda vrlo često se dogodi ako score bude npr. 10-25 za njih a vi nemate late game (jer se kužite u igru) onda surrenderate jer i nema neke šanse baš tu, rijetko ko radi greške na Challenger / Diamond jedinici pa ti je svaka minuta u gejmu bitna.

Citiraj:
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera.
Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću.
Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu...
Koja si liga da ti napišem par savjeta, jer moraš odabrat točnog heroja u takvim situacijama da bi dobia game (osim ako nemaš 2k skill).

Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude).
Vedranicio je offline   Reply With Quote