View Single Post
Staro 05.06.2013., 22:51   #2251
Sail
Premium

Sail's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Pa ja za sad sam dao 40 eura na RP pointe, jos mi je ostalo 4.5k dakle to mi je uglavnom za heroje na rasprodaji.

26 level sam i igram na EUNE.
Ja bi ti preporucio da na champove definitivno ne trosis RP iako je to tvoj izbor jer njih ces imati prije ili kasnije ako nastavis igrat, a i da ih kupis sve na popustu to je svejedno jako puno RP-a. Ja igram LoL dosta dugo pa jos uvijek nemam sve champove a nije mi ni previse bitno jer vecinu tih koje nemam nebi ionako previse igrao. Nije ni bitno da ih imas sve ili vecinu vec odredjeni range si kojima si dobar. Jedino je odlicno ako igras ranked onda da ih imas sto vise ili u najboljem slucaju sve pa mozes nekome tradeat bilo kojeg champa. Zato ti preporucam da igras vecinom f2p champove i onda kad ti se neko posebno dobar cini ga kupis i nastavis igrat/usavrsavat. Rune ti je dosta za pocetak da imas samo 2 glavne stranice npr. ad i ap i onda se samo fokusiraj na gameplay jer je to vaznije. Rune setovi su uzasno skupi i za to treba imati IP-a u peteroznamenkastim brojevima hehe. Ja dok sam prvi put vidio tier 3 rune po 800 i quintse po 2k sam se lagano sokirao i bome mi je trebalo danima da skupim, i jos taman kad skupis puno bi najjradje kupio nekog 6k champa pa opet potrosis

@Mirkopoter ne zanimaju me tvoji besmisleni "spam" postovi