View Single Post
Staro 15.05.2013., 20:09   #1885
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa gledaj, meni je bilo preteško u gold I. Ali onak turbo teško. A kao znam junglati s nocturne.

Jer gle, ja prije do tog frendovog accounta nisam igrao ranked, i onda me on zvao da mu odigram meč da ne počne padati mu elo, jer se on "odvikava" od lola. I ajde budem probao. Meni je bilo preteško.

Sad me brine, naglo sam skočio u silver II. A imam 160 normal pobjeda.
Ček imaš sve zajedno 160 normal pobjeda ili imaš i drugih acc-ova?

A gle, frend je bio u goldu i igrao sam neko vrijeme malo s njim i po meni nije neka veća razlika. On je sad u Platinumu, a malo je bolji igrač od mene (isto mu je Kennen main ).

Naravno, razlika je u tome što tamo nema onih kompletnih idiota koji ne znaju osnove i onda ti game-ovi manje ovise o tome koliko su tvoji team mate-i loši tj. koliko si ti nubova dobio u team-u a koliko protivnički team.

Evo ja imam frenda s kojim sa išao u razred i on je taj tip igrača koji jednostavno nikad neće naučit igrat, a ima nekih 1000 winova. On jednostavno zuji po svome i točka, nema šanse da bi on neki guide pogledao. Jbt lik još uvijek uzima Dorans shield na Kenneu
On je upao i Silver III i evo ga sad u Silver 5 ima nula bodova. Dakle, takve likove nećeš vidit u goldu jedino ako negdje ne kupe acc.
Mirkopoter je online   Reply With Quote