View Single Post
Staro 02.05.2013., 00:50   #1689
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Šta znači queue dodgeat?
Da on leava ako je loše..bilo bi poželjno da je taj lik silver 5 ili bronze 5, kako mu se ne bi skidali bodovi...

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Još da završim ova 4 ispita šta imam, i bacam se po ljeti na ranked A taman do tad, gledam streamove i dalje, i to mi je škola i probal sam ranked u gold I i to s champom kojega kao "znam" igrati, i to je nebo i zemlja, i onda sam videl da jednostavno još nisam spreman...
Razlika je da...ono najvažnije u rankedu jest da tek tu shvaćaš svoje greške, na koji te način netko dobio, kada engage, kada disengage (evo to tek negdje u silver 1 sam počeo viđati da ekipa zna kvalitetno disengage od borbe..inače je to sve unutra i smrt ili život)

Ja sam u drugom mjesecu bio Silver 2, u preseason mi je bio TOP elo cca 1550, current cca 1330..sada je početak 5og mjeseca, ja sam u Gold IV i nadam se da ću ići gore

za dizanje u ranked odaberi par champova koji nisu tako česti pick...a s njima je lako carryati..npr:

Rumble - rijetko ga vidiš, vrhunski je
Tristana - brutalan ADC
KhaZix i Zed - ne znam što drugo da kažem
Twisted Fate - ne preporučujem, jako težak champ i skupo plaćaš greške
Karthus - so OP, makar ga igrao kao phantom lord (ja pičim ovako) s teleport/revive
Annie/Ryze/Cassi - vrhunski mideri koji nisu toliko česti
Katarina - ako nemaju CC
Heca/Vi/J4/Trundle/Zac - Za junglanje
Renekton/Wukong/Riven - za top
Thresh - najači support

samo par primjera
X-Plosiv je offline   Reply With Quote