Citiraj:
Autor Mommistake
Ahri, fizz ili zyra? Vidim zyra je s combom prejaka.. 50% hp ide dolje s combom.. Ali opet vidim da se fizz dosta igra.. Pa me zanima, kakvi prijedlozi?
|
Ono što je xGame rekao. Uzmi Fizza, na nižim ELO ćeš dobivati lako FB i biti nafidan.
Citiraj:
Autor Mirkopoter
Fizz - nedavno sam ga kupio i tesko ti je do 6. levela posto si melee, ali kad dobijes ulti niko ti nece smijeti prici. Ima 1. spell za uletavanje, 2. za farmanje + nesto kao ignite, 3. super esc i naravno ulti koji slowa i dize u zrak.
|
Ne bih se složio, fizz na lv 3 je jedan od najačih midera, pogotovo ako si counterao nekog.
Citiraj:
Autor HAL
Ma po meni je Thresh i dalje bomba, ovaj nerf je zaslužen, jer je Thresh stvarno OP, ovo bi ga trebalo malo staviti u kontekst ostalih jakih support champova, ali da je uništen, to mislim da nikako nije.
Krepo je jako dobar support, ali malo gledaj Edwarda kako igra, lik je živa agresija i po meni najbolji support izvan Koreje, Kine i Tajvana.
|
Thresh će i dalje biti top tier support. Inače, najbolji Thresh je vjerojatno madlife (mislim da se tako zove)..što taj čovjek radi, samo napiši madlife tresh
Citiraj:
Autor Dujo
Je ko od Vas na EUW, baš tražim nekog ok igrača za duo ranked da nabacimo nekad. Nije da sam ja sad neki super igrač(imam dobrih gameova i loših), ali ako ste vi dobar elo 1500+ recimo rado ću učiti od Vas  Moje mišljenje je da najviše failam zbog drugih igrača, a ne radi sebe samoga. Npr ja pingam da mi dodju pomoć dragona ubit(ja sam jungle) i niko ne dođe i bezeveze gubim vrijeme i takve stvari da ne nabrajam -.-'
|
Drakea uzimaš kada:
1. Ubili ste njihovog ADC-a pa je mrtav ili skoro mrtav pa se vraća u bazu, a jungler nije blizu
2. I jungler i njihov mid su mrtvi
3. Na drugom kraju mape su
to vrijedi dok je lane faza
Nije me bilo par dana, tako da nisam niti igrao LoL od petka

A za "odmor" od LoLa sam počeo gledati anime, a i sutra mi dolazi Diablo 3 tako da će biti to kvalitetan odmor od LoLa kada se naživciram, makar se to rijetko sada događa