View Single Post
Staro 22.04.2013., 17:53   #1553
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ahri, fizz ili zyra? Vidim zyra je s combom prejaka.. 50% hp ide dolje s combom.. Ali opet vidim da se fizz dosta igra.. Pa me zanima, kakvi prijedlozi?
Ono što je xGame rekao. Uzmi Fizza, na nižim ELO ćeš dobivati lako FB i biti nafidan.

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Fizz - nedavno sam ga kupio i tesko ti je do 6. levela posto si melee, ali kad dobijes ulti niko ti nece smijeti prici. Ima 1. spell za uletavanje, 2. za farmanje + nesto kao ignite, 3. super esc i naravno ulti koji slowa i dize u zrak.
Ne bih se složio, fizz na lv 3 je jedan od najačih midera, pogotovo ako si counterao nekog.

Citiraj:
Autor HAL Pregled postova
Ma po meni je Thresh i dalje bomba, ovaj nerf je zaslužen, jer je Thresh stvarno OP, ovo bi ga trebalo malo staviti u kontekst ostalih jakih support champova, ali da je uništen, to mislim da nikako nije.

Krepo je jako dobar support, ali malo gledaj Edwarda kako igra, lik je živa agresija i po meni najbolji support izvan Koreje, Kine i Tajvana.

Thresh će i dalje biti top tier support. Inače, najbolji Thresh je vjerojatno madlife (mislim da se tako zove)..što taj čovjek radi, samo napiši madlife tresh

Citiraj:
Autor Dujo Pregled postova
Je ko od Vas na EUW, baš tražim nekog ok igrača za duo ranked da nabacimo nekad. Nije da sam ja sad neki super igrač(imam dobrih gameova i loših), ali ako ste vi dobar elo 1500+ recimo rado ću učiti od Vas Moje mišljenje je da najviše failam zbog drugih igrača, a ne radi sebe samoga. Npr ja pingam da mi dodju pomoć dragona ubit(ja sam jungle) i niko ne dođe i bezeveze gubim vrijeme i takve stvari da ne nabrajam -.-'
Drakea uzimaš kada:

1. Ubili ste njihovog ADC-a pa je mrtav ili skoro mrtav pa se vraća u bazu, a jungler nije blizu
2. I jungler i njihov mid su mrtvi
3. Na drugom kraju mape su

to vrijedi dok je lane faza

Nije me bilo par dana, tako da nisam niti igrao LoL od petka
A za "odmor" od LoLa sam počeo gledati anime, a i sutra mi dolazi Diablo 3 tako da će biti to kvalitetan odmor od LoLa kada se naživciram, makar se to rijetko sada događa
X-Plosiv je offline   Reply With Quote