Citiraj:
Autor Guls
Ej danas sam online od 16.30h, mogli bi duo, jer sam u kvalifikacijama. S tobom sam dobio samo jedan ranked duo gejm, si svjestan toga?  Dosta mi je više supportanja, velim sam sebi. Uzimam supporta, dok tamo nekakvi random 13yo debili uzimaju top lane/jungle/mid, odigraju očajno i gube gejmove. Danas kerijamo gejmove.
|
Reći ćemo da smurfamo, pošto ću ja biti first pick, a ti zadnji.
Citiraj:
Autor Guls
Dosadni su, svi izuzev Tresha i Blitza. To je tako dosadna i monotona rola, bilo mi je zanimljivo donedavno, ali nakon valjda 200 gejmova supporta, već mi se sere od njih.
|
wO0t, LULU FTW. S tim champom se tako zabavljam da je to nevjerojatno, otprilike kao i kada igram s Leonom.
Ne znam, ja asm odigrao nekih 100-150 gejmova s supportima, i ja se zezam s Leonom, Blitzom i Lulu, s time da s Lulu i Blitzom imam najviše zajebancije. Možda zato što je Lulu tako funny champ, bacim E na protivničkog miniona i Q enemy i first kill
S time da se nadam da ću slijedeći put i mid-late gejmu napraviti nashor tooth na njoj
Citiraj:
Autor Guls
Ovisno na kojem levelu, ali koliko ja vidim, mene support uloga samo unazadi, jer nikako ne mogu direktno utjecati na gejm. Stavljaš wardove, tankaš se, radiš initiate u fightovima i to je to. Nikako ne možeš nekoga zeznuti ili ubiti ili votever. Imaš nekakav cc, no ako je tvoj tim sranje, nećeš ni ti ništa puno napraviti. Ako imaš dobar tim, onda je ionako gg.
|
True. Mislim, dosta ovisi i o momentu. S Lulu sam iscarryao jučer gejm, tako što sam u negdje 35-40 min njihovu nafidanu luxicu uhvatio sam i pretisnuo W na nju i moji svi doletjeli ejr sam je slowao , ubili je i završili game. Zato volim lulu/leonu/blitz, jer imaš mogućnost neko guhvatiti, ne baš toliko s lulu koliko s ovima.