Citiraj:
Autor suedamA obmaR
Upravo izgrinda BIA na paklenoj mački, i nisam nesto odusevljen, reload sa ramerom pa s 6,9 na 6,75. sad s istom posadom idem na Đeksona i posli T25 AT posto neman niti jedan TD bez kupole pa da i to probam. Ta ista posada posli ide na Chaffu, čini mi se zanimljiv tenk.
|
Pa zato ja i pišem da BiA nije neki perk za tenkove koji imaju reload manji od 20 sekundi. Troši po jedan skill slot na svakom članu posade za mizerni upgrade na svemu. To ja uzimam najranije za treći skill, a idealno bi bilo tek za četvrti, nakon što se uzmu sve korisne stvari koje driver i komandir imaju.
Nije ti baš dobra ideja toliko šetat posadu, previše expa se gubi. Ako baš hoćeš probat TD bez kupole onda idi na Hetzera ili Alecto i izigraj se. Oba se izgrindaju do fulla za jedan dan, a ni 75% posada im ne smeta previše. A imaš super tenkova i na još manjem tieru: T18, Panzerjager 1, Marder 2, Renault FT AC. Sve su to zvijerke.

Na Chaffe-a ja zasad ne bi prebacivao nikakve "uber" posade. Mislim da u 8.6 patchu ide i on u tier 6, i da će bit kompletno rebalansiran zajedno s T-50-2.