Citiraj:
Autor Juice
@Iv@n
Imam ti ja doma 920 i taj bezicni punjac.
Ma nis posebno, stoji na postolju tom mob i puni se.
Ak imas pitanja veze tog pucaj
|
Zanima me jel to radi kako bi trebalo. Imao sam indukcijski punjač za wii remote pa je to bio teži fail. Više se grijalo nego što se punilo. Vjerujem da je to riješeno sve, ali vidim da korisnici imaju istih problema i s 920.
Citiraj:
Autor nathan.fake
a nije bas ni jeftina maska  oko Ł20 je malo previse za komad plastike sa zavojnicom...  da se razumijemo, kupio sam si zutu masku za l820 pa znam iz prve ruke
narucio sam i DT-900 punjac pa javim iskustva kad stigne 
|
Pod jeftino sam mislio da nije ništa puno skuplja od obične originalne maske.
Uzeo bih onu rugged shell, ali ih nigdje nema za nabaviti u crnoj boji. Kako si zadovoljan žutom? Meni se čini osjetljivom, općenito mi se čine osjetljive te maske pa sam svoju 820 stavio u TPU case.
Ne znam jesi li išao testirati na kojoj najvećoj udaljenosti "hvata" punjenje.
Vidio sam da ih ekipa ugrađuje u stol

Inače, DT-910 (charging stand) mi se odmah svidio, ali me brzo ohladila cijena.
Citiraj:
Autor jopis
@ivan - krivo je rekao, jer to nije "iznimno kratak ciklus punjenja" 
To što tebe sony ne zanima, nema nikakve veze s činjenicom da 2h za punjenje baterije nije ništa posebno.
Nisam rekao da je neozbiljan, ne znam čemu uopće takvo pisanje, dapače, pohvalio sam ga, jer mi djeluje sasvim objektivno i ok, samo s tih par sitnica u navođenju, ali ništa značajno. Da su bar svi članci o mobitelima ovakvi, lakše bi se bilo odlučit, a ne da se mora izvalit pol plaće ili plaću za mob, pa sam otkrivati mane....
|
Ne bih se složio s ovim prvim. Tekst sam shvatio kao da je pisan za one koji po prvi put imaju dodir sa smartphoneom tog kalibra (što bi review i trebao biti) i složit ćeš se da se nijedan ne-smartphone, kao ni većina "običnih" nema mogućnosti kompletnog punjenja u 2h, a i prosječan korisnik neće pročitati detaljan review svakog modela smartfona u zadnje 2 godine kako bi dobio informaciju u tome koliko miu traje punjenje.
Slažem se da je odličan članak, ali ne vidim čemu cjepidlačenje oko toga što nije spomenut Sony sa svojim bržim(?) punjenjem.
Vezano za Airplane mode. Kroz noć mi ne padne ni 1% baterije, štogod koristio od programa prije toga.
Da se vratimo na fičre....
Jel radi ikome Nokia NFC Writer, tj. jel ga možete instalirati? Meni ga ne nudi uopće, a kad ga ručno nađem, kaže da nije kompatibilan

Preporuka za neki NFC Writer? Naručio sam nekoliko tagova koje ću polijepiti na različita mjesta (pos'o-kuća...auto

) pa bih im uprogramirao što i kako.