Citiraj:
Autor Mad_Duke
Neki dan radio pizzu za sebe i eto. Sve fino napravim, naribam šunku, sve stavim i skužim da nemam sira (ni šampinjona, ali to sam znal). LOL  hehe

|
@Xulos
Pitao si za "recept". Pa pretty basic. U deci tople vode otopio cijelu germu, pomješao sa sa brašnom dok nije bilo taman (u slučaju ove pizze dok mi nije ponestalo brašna). Dodao soli (ja ne stavljam šećer, te znam malo više soli isto hitit). Kada sam dobio kuglu istu sam namazao sa maslinovim i ostavio "u mraku" ispod krpe da se digne.
Od sastojaka niš posebno. Kak nisam imao sira, pelate sa bosiljkom stavio na dno, bacio češnjaka i gore naribao šunku. (zato ima par većih komada tu i tam). Na kraju bacio jedno vrhnje po pizzi i posipao origanom.
Kako pečem, unaprijed na 250 zagrijem pećnicu (nemrem više ići), strpam unutra, nakon kakvih 10,12... minuta kada je tijesto gotovo i kada se krčka fino upalim grill setting da ostatak "zaprži" odozgora. I to je to basically. Niš posebno, ali fino. Grill mi je super na kraju ako ide sir jer ga baš onak fino zaprži.