View Single Post
Staro 03.04.2013., 17:48   #676
pipe
Bill Gates
Moj komp

pipe's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
T-Com Ultra MAX (T-Com optika)

Evo, napokon je stigao i taj dan. Korisnici koji vec imaju opticki prikljucak mogu uzeti nove pakete (brzine), a novi korisnici bi prema zahtvjevu trebali biti spojeni na optiku ako su u jednoj od ovih lokacija:
Citiraj:
HT pristupnom optičkom mrežom pokriva određeni broj lokacija u 15 gradova: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Zadar i Zagreb, kao i određeni broj lokacija u manjim mjestima: Bukovje Bistransko, Donja Bistra, Gornja Bistra, Jablanovec, Novaki Bistranski, Oborovo Bistransko, Poljanica Bistranska.
Press izjava

Privatni korisnici
Poslovni korisnici

Specifikacija Ultra MAX paketa sadrzi dosta informacija, cijene, nacin instalacije

Zvuci divno i bajno. Cijene su za privatne korisnike (samo internet) 369,00kn za 20/5mbit vezu (uz ugovor na 24mj. s PDV-om), te mogucnosti povecanja na 30/10 za 187,50kn ili 50/15 za 312,50kn (cijena s PDV-om)
Napokon ima razlike u cijeni samog interneta te se razlikuju cijene zavisno ima li telefona ili ne.

Mana je sto paketi imaju limit, tj. ne postoji flat. Nakon iskoristenih 250GB (download+upload), svaki dodatni GB se naplacuje.

Oprema ima 30kn/mj naknade za "osiguranje funkcionalnosti opreme" te sva oprema ostaje u vlasnistvu T-Coma.

Naknada za izgradnju opticke kucne mreze (prikljucak) ako je nema iznosi 62,50kn (s PDV-om, ugovor 24mj), 312,50 (PDV, 24.mj), ili 625,00kn (bez ugovora)

To je ukratko to. Ako netko prede, javite iskustva, zajedno s tim kako instalacija ide i sve to.

Zadnje izmijenjeno od: pipe. 03.04.2013. u 18:07.
pipe je offline   Reply With Quote