Citiraj:
Autor Burko
ok, a realno, zar nije cinjenica da su u filmu rekli i pokazali gro puta vise i bolje nego u cijeloj sezoni? mislim, ja stvarno volim SF (ne toliko SW koliko ST), ali...... firefly mi je jednostavno toliko u seriji ispao los naspram filma, da je to nevjerovatno.
|
Meni nikako. Dapače. Film je probao odgovoriti na što više pitanje u jako kratkom vremenu, a nije uspio u svemu. Firefly je bila serija za 2 ili 3 dobre sezone u 13 ep. formatu. Kako je Whedon rekao da mu je žao što poglavito nije mogao pokriti cijelu Shepherdovu pozadinu kao još neke stvari od likova.
Serenity je recimo li la film i osobno znam više ljudi kojima je film lošiji od serije. Meni je film odličan jer ga gledam kao skupinu od nekoliko epizoda koje su eto, morale doći naknadno. A i sam film je morao biti skraćen te Whedon nije ni u njega mogao ubaciti sve kaj je htio. Blu-ray sa video picture-in-picture trackom sa Whedonom te drugim trackom sa dijelom casta govori o tome također.
Šteta kaj se nemremo nadati nečem novom jerbo je Whedon sada rezerviran sa Avengersima kao što je sam rekao na pitanje o mogućnosti "kickstarter" kampanje za još fireflya.