View Single Post
Staro 17.03.2013., 14:16   #1153
HAL
Premium
Moj komp

HAL's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Jbg, novci rade čuda danas.. Svaka takva kompanija je to isto napravila. S odlične igre došli na igru koja je toliko komercijalizirana da za neke hard core gamere je to jadno.

Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude.
Da zato ga baš hoću probati, zanimaju me ti HP costovi kod skillova, pazi fora je u tome da Zac navodno ima jaaaako male cooldownove na skillove, veli ekipa da je prakitički spammable i to ti je onda early game velik problem protiv champova koji imaju odličan trade u laning fazi (npr. Riven, Renekton, Rumble) i koji te doslovno mogu izgurat pod tower i napraviti ti još veći problem kada počneš spammat skillove kako bi ulovio koji CS više. Ako uspiješ nekoga toliko izgurati pod tower onda kreće silovanje na levelu 6 na najgori mogući način.

PRIMJER
Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10.
HAL je offline   Reply With Quote