View Single Post
Staro 16.03.2013., 14:29   #1657
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
Upravo to , dobijem diahreu od nekih "znalaca", a Mirko,
je sportaš vrhunski koji je jučer fino,smireno, taktički ušao u
prvu rundu , brzim kontrama riješio prve dvije borbe i pokazao što zna u trećoj-
Taj čovjek je i u privatnom životu - ljudina!
Jedan od naših rijetkih sportaša kome kapa do poda.
Čak se nisam ni kladio na njega , premda je bio kef. 3 ,-poklon,
jer je čovjek jedna izuzetno kvalitetna osobnost.
Baš to, ima ogromno iskustvo i ovi mladi trebaju još nekoliko borbi proći da bi to imali. Životinjski je jak za 38 godina.

Što se tiče Harija, lik sigurno nije glumio ozljedu, mislim nema smisla, nagrada je 1M $. Svi znamo da je to superteška kategorija, može Hari ući u finale s 1 nogom i 1 high kickom osvojiti nagradu tako da priče o puštanju ne drže vodu.

EDIT: Ispravak netočnog navoda, sad vidim da je Overeem osvojio K1 i Pride a ne samo Mirko

U svakom slučaju fenomen je naš Mirko

Citiraj:
Ljudi ne budite naivni,badr hari je bio običan PR da se arena napuni depresivnim i demoralizirnim hrvatima bez kinte u džepu,da ne ispadne da se mirko nema s kim pošteno potuć,odradio je 1 borbu i otišao kući,"slomio stopalo" je sve dio zamišljene priče,pa onda onog bosanca izvuku "iz restorana",opet ludnica u areni gdje je 50% bosanaca bilo...sve u svemu dobro osmišljen show program,nimalo uvjerljivo ako se mene pita...
Ne znam jesi ti gledao event ili lupetaš napamet, ali 50% kako ih ti nazivaš bosanaca je kupilo karte jer je znalo da će u rezervnom meču biti namješteno da pobjedi BiH borac i da će se onda namjestiti da se u polufinalu ozlijede oba borca pa da taj 'bosanac' upadne? To je nategnuto i za španjolsku sapunicu.

Zadnje izmijenjeno od: vision19. 16.03.2013. u 14:39.
vision19 je offline   Reply With Quote