15.03.2013., 12:34
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Autor syss
nego kaj hoćeš? bakelitnu plastiku koja košta 5-6k kn?
sve je to više manje stvar osobnih preferenci, ali da ti je ultimativni mobilni cilj u životu imat plastiku i to pogotovo s3 kvalitete onda go right ahead.
|
Kaj ti jambraš?
Citiraj:
Autor syss
pa i 8s daje odličan osjećaj ležanja u ruci... puno bolji nego sva ova vojska stakla, metala, oštre plastike i sl.
|
Uopće nisam fanboy samsunga, imam LG 4x btw. Al dobro veliš, sve je to stvar osobnih preferenci. Neko će kupit neki mob jer ima velik ekran, neko će jer ima moćan hardware a netko će ga kupit jer je pozer i najbitnije je da lijepo izgleda na stolu pored đeki kole u lokalnoj birtiji.
Citiraj:
Autor Mihael
Imao sam SGS3. Stvar je u tome što ga ne želim imati, odnosno ne treba mi, a ne da ne mogu.
Ovo jako počinje podsjećati na raspravu klinaca u osnovnoj školi. Jadno na što smo se kao ljudi spustili. Ovisiti i MORATI imati komad plastike da bi bio prihvaćen u društvu ili da bi se osjećao dobro, sretno, zadovoljno.... Civilizacija je samo iz ovog primjera osuđena na propast
@fanatik
Ne želim razmišljati o dizajnu i estetici plastičnog govneta od 5500kn dok je u RH nezaposleno 400 000 ljudi, mladi obrazovani ljudi su prisiljeni raditi za 1600kn, plaće se ne isplaćuju, ljudi bježe van, svakodnevno se vuku potezi koji nas još više upropaštavaju, a ni na jedno ne mogu utjecati pa se neću ni zamarati
Kako ono kažu, dok djeca imaju novaca i kramari trže. Tako da se za Samsung ne bojim.
btw
Moj komentar nije bio upućen na raspravu o dizajnu i estetici, već o pustom prepucavanju, sranje, nije sranje, htc je bolji i ostale gluposti.
|
Ti si puko ko kokica. Bogte, pa ti imaš mali milion postova u temi Samsung mobiteli i raspravljaš o svemu i svačemu iako je nezaposleno 400000 ljudi, plaće se ne isplaćuju itd. WTF? S čim to ima veze??? Kaj bi trebao sad, molit krunicu po cijele dane za spas planeta i čovječanstva? Hebate, vodimo kulturnu raspravu koja tebi iz nekog razloga smeta. O čem trebam piskarat u temi koja se zove Samsung mobiteli???
|
|
|