View Single Post
Staro 13.03.2013., 15:59   #1941
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Patim na Samojede i Malamute, daj mi reci, kako podnose našu klimu ljeti? Čitam posvuda da to nikako nisu psi za naše područje jer im je prevruće i da po ljeti pate.

Također čitam da su to psi koji dnevno zahtjevaju kilometre i kilometre trčanja i šetanja, doslovno dok ne padnu sa šapi, jer su to radni psi kojima to paše.

Po svemu što čitam, to nikako nije pas za mene, pošto danjske smjene radim po 12 sati pa kad dođem kući nisam za ništa a kamoli psa još prošetat 5 kilometara.
Imam veliko dvorište tako da bi to moglo donekle pomoći al ne želim da ljeti pati zbog vrućine.
Ja sam htio samoyeda, ali sam isto to sve pročitao i upoznao 2 vlasnika. Obojica su mi potvrdili gore navedeno. Na kraju je žena dobila kokera , a sada i podmladak .
Jedan će ti bit komšija, negdje u Slb .

Btw, lijep mali pas. Ja sam imao crnog pekinezera i taj je bio mali lav . Čistokrvan (čak sam i putovnicu imao), ali ni trunke pekinezerstva u njemu. Samo jedi, trči, spavaj, grizi, igraj, mazi su mu bile zabave, a bio je stalno vani. Samo kad je grmilo, od komšija s istoka, spavao je s nama u podrumu. Toga se jedino bojao.