View Single Post
Staro 12.03.2013., 01:08   #1398
Vragoder
Drone
Moj komp

Vragoder's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor gsxr750k9 Pregled postova
to su bajke. igram stalno protv takve ekipe i ne primjecujem da nesot previse odskacu od prosjeka. 90% ih je nabilo statove igrajuci u platoonima, restartajuci accounte, i pushanjem statova. gotovo uvijek, ako imalo mozga ima team ovisi sve o teamu, a rijetko i skoro nikad o tavkim igracima, ako su solo. to je moj dojam u 11k bitaka. ako su igraci s mozgom nekad mogu dovest prevagu al ono...ovisi o tieru i milion faktora. nemres solo pboijedit i to je to. nemres.
evo velis zaboravi statse, a ravnas se upravo po njima i opisujes igrace sa 60% i unicum statsima...evo ja onda gledajuci svojih zadnjih 3-4soma mogu rec da sam unicum ili bar blizu i voda sam ak dobijem retarde. ubijem 6-7 5k+dmg i kaj?? voda stari..nula zero nada...ok ajde uzmem derp m4 i ubijem 14 komada je luda britva.

isoa bih i do te mjere da kazem da se radi o urbanoj legendi...majke mi
Ne govorim o tih 90% što "ih je nabilo statove igrajuci u platoonima, restartajuci accounte, i pushanjem statova". Ovdje takvi nisu niti bitni niti najbolji! Svoj kontroverzno visoki WR oni nabijaju tzv. pub stomper tenkovima, i sličnim metodama. Govorim o onih par posto, najboljih, čiji visoki WR dolazi sa najboljom igrom, sviđalo se to kome ili ne.

Tvrdiš da tako dobri igrači ne postoje, da su mit?

Jedini mit u ovoj raspravi su standardi i algoritmi u svim tim mjeračima statsa koje treba bolje poštelat, jer su vic. Ja sam živi dokaz, imam pre pre dobre statse za sadašnju, u najboljem slučaju osrednju igru.

Zadnje izmijenjeno od: Vragoder. 12.03.2013. u 01:57. Razlog: dopuna
Vragoder je offline   Reply With Quote