View Single Post
Staro 12.03.2013., 00:18   #1397
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor Vragoder Pregled postova
Broj partija na dan, nije nešto puno za izvlačenje prosjeka, a kamoli zaključaka.

Kako bolje opisati razinu igre najboljih igrača, skillera o kojima govorimo, nego usporediti se! Da li smatrate za sebe kako igrate blizu te najviše razine? Zaboravite na moment efficiency, performance, wn6 i druge mjerače sudjelovanja u igri. Da li ti primjetiš sebe dok igraš, kako vodiš igru, a ne da je obratno? Da li ikad,, ponekad,, uvijek? Ja da, ali rijetko. Ali skiller, unicum igrač, tako igra gotovo uvijek, vodi igru, a ne obratno. I kao posljedicu, ne ovisi toliko puno (kao prije) o timu, i ima wr 60+, bolji za preko 10 od nas svih pojedinačno, čast iznimkama!
to su bajke. igram stalno protv takve ekipe i ne primjecujem da nesot previse odskacu od prosjeka. 90% ih je nabilo statove igrajuci u platoonima, restartajuci accounte, i pushanjem statova. gotovo uvijek, ako imalo mozga ima team ovisi sve o teamu, a rijetko i skoro nikad o tavkim igracima, ako su solo. to je moj dojam u 11k bitaka. ako su igraci s mozgom nekad mogu dovest prevagu al ono...ovisi o tieru i milion faktora. nemres solo pboijedit i to je to. nemres.
evo velis zaboravi statse, a ravnas se upravo po njima i opisujes igrace sa 60% i unicum statsima...evo ja onda gledajuci svojih zadnjih 3-4soma mogu rec da sam unicum ili bar blizu i voda sam ak dobijem retarde. ubijem 6-7 5k+dmg i kaj?? voda stari..nula zero nada...ok ajde uzmem derp m4 i ubijem 14 komada je luda britva.

isoa bih i do te mjere da kazem da se radi o urbanoj legendi...majke mi

Zadnje izmijenjeno od: gsxr750k9. 12.03.2013. u 00:29.
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote