View Single Post
Staro 22.02.2013., 10:59   #1182
gsxr750k9
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
Nije mi loše krenulo (sinoć počeo igrat) ali ima li kakav dobar tutorial za njubčine kao što sam ja? Ovo kaj sam našao na jubito je sprdnja (više-manje). Bio bi zahvalan kad bi mi netko od vas iskusnijih i dao neki savjet...
najbolje ti je recimo otic na mwreplays.com pa tam skines replay za tank koji te interesira i pogledas malo najbolje rejtane partije. tma naucis recimo osnove kak, sto i gdje se kretat i kaj radit na kojoj mapi.
imas recimo i ovo: http://www.wotdb.info/ mozes na svaki tank kliknut i vidjet mu statistike i hit zone/weak spots gdje trebas gadjati i te sprehe...imas i ruski site sa replayevima tam su ti jos bolji igraci pa i to nije lose za pogledat.
ima i jedan site gdje su mape i iscrtane linije gdje bi trebale koje klase tankova ic, npr heaviji obicno zauzimaju urbane dijelove, ulice i to, mediumi rezu i zauzimaju kriticne pozicije. scouti scoutaju i te fore. ma skuzit ces nakon nekog vremena al pogleda jsi replaye to ti je recimo najbolji nacin da ne ucis the hard way ko neki..

p.s. naoruizaj se dobrom zalihom sedativa, antidepresiva, alkohola i ostalih stimulansa jer ces definitivno prolupati igrajuci randome xD
gsxr750k9 je offline   Reply With Quote