View Single Post
Staro 20.02.2013., 20:20   #9
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Procesor Pregled postova
Ma to sam i mislio. I ja imam jedno smeće od Acera koji u BIOS-u nema apsolutno ništa što bi trebalo biti. Bojim se da bi mogla biti matična, što ne bih bilo nimalo čudno.
Da.
Naišao sam sada na ovo:

Ma ovo je presmiješno .
Rastavili mi taj laptop i skinuli hladnjak da zamjenimo pastu, kad ono ima naljepnica koja ide preko onih pinova na procu da ne dođe do kratkog spoja.Idioti su uspjeli naljepnicu naljepiti ukrivo i preko rashladnog bloka proca(ima dva preko oba su uspjeli).Naravno da hladnjak nije mogao nasjesti kako treba i dok je bilo paste između još je to i hladilo koliko toliko, alo kad se pasta stvrdnula .

Koliki idiot moraš biti da takvo što napraviš.

Moglo bi biti da dečki kada su rastavljali, da nisu dobro sve namjestili (pa onda i ja iza njih sada kada sam ga ponovo rastavio i sastavio), na cpu i gpu, pa će možda pomoći ako bi skinuo skroz pastu, stavio drugu i ponovno sve "sklepao"??

Pretpostavljam da nije ništa crklo na matičnoj, jer laptop radi 2-3 min i onda se ugasi. Da li zna znas mozda jel se to mozda dogodi ako se gpu pregrije? Pa da se ugasi. Valjda bi to bilo logično.
NeooS je offline   Reply With Quote