Citiraj:
Autor Procesor
Ma to sam i mislio. I ja imam jedno smeće od Acera koji u BIOS-u nema apsolutno ništa što bi trebalo biti. Bojim se da bi mogla biti matična, što ne bih bilo nimalo čudno. 
|
Da.
Naišao sam sada na ovo:
Ma ovo je presmiješno .
Rastavili mi taj laptop i skinuli hladnjak da zamjenimo pastu, kad ono ima naljepnica koja ide preko onih pinova na procu da ne dođe do kratkog spoja.Idioti su uspjeli naljepnicu naljepiti ukrivo i preko rashladnog bloka proca(ima dva preko oba su uspjeli).Naravno da hladnjak nije mogao nasjesti kako treba i dok je bilo paste između još je to i hladilo koliko toliko, alo kad se pasta stvrdnula .
Koliki idiot moraš biti da takvo što napraviš.
Moglo bi biti da dečki kada su rastavljali, da nisu dobro sve namjestili (pa onda i ja iza njih sada kada sam ga ponovo rastavio i sastavio), na cpu i gpu, pa će možda pomoći ako bi skinuo skroz pastu, stavio drugu i ponovno sve "sklepao"??
Pretpostavljam da nije ništa crklo na matičnoj, jer laptop radi 2-3 min i onda se ugasi. Da li zna znas mozda jel se to mozda dogodi ako se gpu pregrije? Pa da se ugasi. Valjda bi to bilo logično.